مشاوره حقوقی رایگان - مهلت 10 روزه پاسخ به تجدید نظر خواهی

باسلام اساتید محترم احتراماً سوالی داشتم از حضورتان : در مورخه 1400/08/15 ابلاغیه در سامانه درج شده و 10 روز مهلت پاسخ کتبی به شعبه بدوی برا ارسال به تجدیدنظرخواهی دادم برام آیا میشه یازدهمین روز یعنی 1400/08/26 جوابمو بدم و ضمناً به خود شعبه باید بدم یا از طریق دفاتر قضایی. ممنون میشم راهنماییم کنین.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما 12 روز وقت دارید که تبادل لوایح نمایید و از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام گردد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضائی ارسال کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی ارسال کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله. از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضائی ارسال کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بله. از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضائی ارسال کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان دارد و باید از طریق دفتر خدمات قضایی ارسال نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بله امکان دارد و از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال نمایید