مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین ورثه ای

با سلام بنده یه زمین باغی قصد دارم خریداری کنم فروشنده از تعداد 5نفر که وراث زمین هستن به صورت قولنامه ای امضا و واگذار شده اما محضری نشده از وراث 4نفر در قید حیات هستن و در دفترخانه جهت واگذاری به بنده حاضر شدن یک نفر به رحمت خدا رفته که که فرزندانش مطالبه دارن بابت زمین با توجه به اینکه امضای مرحومه رویت نموده اند حاضر به حضور در دفترخانه نمی باشند.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

کلیه افراد جهت نقل و انتقال مبایعه نامه شما را باید امضا نمایند در غیر این صورت نسبت به قدر و السهم آن وراث انتقال محل ایراد خواهد بود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
الزام به تنظیم سند به طرفیت وراث مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر زمین به صورت مبایعه نامه به شما انتقال پیدا کرده است شما باید دادخواست اثبات بیع و الزام به انتقال سند رسمی به طرفیت همه وراث اقامه نمایید تا بعد از احراز بیع ، ورثه الزام به انتقال سند بشوند و جهت مشاوره تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

الزام به تنظیم سند به طرفیت وراث مطرح نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شما باید دادخواست اثبات بیع و الزام به انتقال سند رسمی به طرفیت همه وراث اقامه نماید برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر زمین به صورت مبایعه نامه به شما انتقال پیدا کرده است شما باید دادخواست اثبات بیع و الزام به انتقال سند رسمی به طرفیت همه وراث اقامه نمایید تا بعد از احراز بیع ، ورثه الزام به انتقال سند بشوند و جهت مشاوره تماس بگیرید