مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

سلام بزرگوارن عزیز ما یک سری زمین خریدیم سال 1380 ورثه پسر امضا کردند ولی دختر ها امضا نکردند الان برای زمین ها سند اومد ولی با اون قولنامه ما نمیتونیم سند بگیریم الان چه میشه کرد چطوری طرح شکایت کنیم و از کی؟تکلیف مایی که اون زمان این زمین ها خریدیم چه میشه؟ آیا شامل مروز زمان هم میشه؟

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر تمام ورثه امضا نکرده باشند معامله شما اعتباری ندارد مگر اینکه قابل تفکیک باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شامل مرور زمان که نمی‌شود

می‌بایست مدارک شما بررسی شود سوال بسیار کلی است

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، الزامی برای افراد نسبت به امضای سند وجود ندارد. شما صرفا سهم زمین وراث پسر را خریده اید و نسبت به همان سهم میتوانید سند بگیرید.

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

به میزان سهم ورثه ای که امضا نکرده است فروش مال غیر صورت گرفته و معامله به ان میزان باطل بوده و میتوانید ثمن ان قسمت را به نرخ روز دریافت کنید.
در صورت اقدام به شکایت کیفری اگر قیمت مبیع کمتر از صد میلیون تومان باشد مشمول مرور زمان خواهد بود در غیر این صورت خیر

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام با توجه به توضیحاتی مختصری که ارایه کردید به نظر موضوع جنبه کیفری ندارد در واقع شما فقط سهم پسر ها را خریداری کردید و دختر ها با عدم امضا سهم خود را نفروخته اند

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

سلام اگر شما زمینی خرید کرده اید که فروشندگان مالک نبوده اند یعنی تعدادی از وراث نفروخته اند لذا مالکیت شما فقط نسبت به وراثی است که سهم خود را فروخته اند و شما با سایر وراث که نفروخته اند شریک مال مشاعی هسنید و میتوانید نسبت به سهم خود درخواست سند مشاعی کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما صرفا سهم زمین وراث پسر را خریداری کردید اگر تمام ورثه امضا نکرده باشند معامله شما اعتباری ندارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید اسناد و مدارک بررسی شود چندین حالت وجود دارد اول اینکه کلا آن قطعه زمین ها از ابتدا سند تفکیک شده نداشته باشد دوم اینکه سند داشته ولی انتقال صورت نگرفته است هر کدام روند خاص خود را دارد

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام این سوالات نیاز به توضیح و بررسی مدارک دارد در صورت تمایل وقت مشاوره بگیرید

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام بسته به قرارداد انعقادی داره
مشهد هستید درخدمتم 09155077604

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون شما فقط به اندازه سهم ورثه ای که مبایعه‌نامه را امضا کرده اند مالکیت خواهید داشت
و نسبت به سهم الارث ورثه ای که مبایعه‌نامه را امضا نکرده اند فروش مال غیر محقق شده است
و شما باید دادخواست حقوقی اقامه نمایید و ...
جهت توضیحات تکمیلی نیاز به بررسی اسناد است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .