مشاوره حقوقی رایگان - تخریب شیشه خودرو

شخصی ک دوسال پیش باهاش دوست بودم چندشب قبل شیشه ماشین رو خورد کرده ولی تو دوربین ها معلوم نیست. مادرم ازش شکایت کرده اگر ثابت بشه کار ایشون بوده مجازاتش چیه؟؟
و یه سوال دیگه ایشون با منزل ماهم چند بار با خط های متفاوت تماس گرفته جرم این کار چیه؟؟

پاسخ ها :

مریم ممنون

سرکار خانم مریم ممنون :

سلام
میتونید علیه ایشون بابت جرم تخریب و مزاحمت تلفنی شکایت کنید اما برای اثبان نیاز به دلایل کافی دارید .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اتهام تخریب عمدی و مزاحم تلفنی می توانید شکایت خود را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود میتونید علیه ایشون بابت جرم تخریب و مزاحمت تلفنی شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان تخریب و مزاحمت تلفنی شکایت کنید