مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا توسط پدر شوهر

سلام
من و همسرم یک ساله که به مشکل برخوردیم و همسرم محکوم به نفقه و تحویل جهیزیه شدن حالا پدرشوهرم از بنده استرداد طلاجات فرمودن ، من نگرانم که برای من مشکل ایجاد کند و تهمت دزدی در میان باشد چیکار می توان انجام داد؟

پاسخ ها :

مهدي  نيلفروشان دردشتي

مهدي  نيلفروشان دردشتي:

سلام جهت مشاوره لطفا تماس بگیرید. 09123220883 نیلفروشان

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قابل دفاع خواهد بود وادعای طلاجات نیاز به دلایل دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نمی تواند ادعای دزدی کند و شما اعلام کنید که طلایی از طرف پدر شوهر پیش شما نیست

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

نمی تواند ادعای دزدی کند و شما اعلام کنید که طلایی از طرف پدر شوهر پیش شما نیست