مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا توسط پدر شوهر

سلام، در سال 89 قبل از عروسی و برای کادوی عروسی شوهرم سرویس طلا خریداری کرد ولی فاکتور را به نام پدرش ثبت کرد و تا اکنون من از این ماجرا بی اطلاع بودم و در طول این ده سال همواره طلاها نزد من بود اما الان که به اختلاف خوردیم پدر شوهر بنده درخواست استرداد سرویس طلا را کرده است.
حتی اگر بر فرض پدرش این سرویس را خریداری کرده است برای کادوی عروسی به پسرش داده باشد و پسرش نیز به من بخشیده و هدیه کرده باشد آیا می تواند آن را از من پس بگیرد؟ در صورتی که من به شوهرم گفته بودم تا زمانی که سرویس طلا را برای من نخری با تو عروسی نمیکنم.
و اگر میتواند
در چه صورتی نمیتواند آن را از من پس بگیرد؟

پاسخ ها :

کوروش طاهری

کوروش طاهری :

درود
خیر نمی تواند پی بگیرد