مشاوره حقوقی رایگان - زمین مشاعی

باسلام
یه ملک مشاعی از پدرم بهم به ارث رسیده سند تک برگ اصلاحات اراضی بود به نام خودم زدم پدرم سال 61 فوت کرده و بچه های عموم زمین ما را بازمینهای خودشان سال 71 قولنامه ای فروختن تو قولنامه هم قید کردن زمین تصرفیه حالا برا گرفتنش چکار میتونم بکنم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

نسرین عصیانی خوزانی

نسرین عصیانی خوزانی :

اگر سند دارید میتواند شکایت خلع ید بکنید

علی حمداللهی

جناب آقای علی حمداللهی :

شکایت کیفری فروش مال غیر مطرح کنین
و یا دادخواست حقوقی خلع ید
البته سند اصلاحات ارضی صرفا بیانگر سهم است و حدود اربعه زمین مشخص نیست لذا موضوع کمی پیچیده خواهد شد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست خلع ید بدهید و اگر سند ندارید با عنوان تصرف عدوانی شکایت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دادخواست خلع ید بدهید و اگر سند ندارید با عنوان تصرف عدوانی شکایت کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر زمینهای شما به فروش رفته است باید ابطال قولنامه و خلع ید را مطرح نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شکایت کیفری فروش مال غیر مطرح کنین و یا دادخواست حقوقی خلع ید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما سند مالکیت اصلاحات اراضی ، داشته باشید و مبایعه نامه را امضا نکرده باشید شما میتوانید دادخواست مناسب مطرح نمایید و زمین خود را مسترد کنید جهت نیاز به مشاوره تماس بگیرید