مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین مشاعی از طریق اظهارنامه به مالکین

باسلام و عرض ادب
ببخشید یک زمین مشاعی داریم و قابل افراز.
سهم خود را قصد فروش داریم ولی یکی از شرکا هر دفعه بهانه می آورد و برای تقسیم حاضر نمیشود حالا ما چطور میتوانیم از طریق اظهارنامه ایشان را مطلع کنیم هم برای تقسیم و هم اینکه برای فروش اقدام کنیم که دیگر نخواهیم به دادگاه و مشاجره هم کشیده شود
ممنونم از اینکه وقت گذاشتین و پاسخ دادید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود امکان فروش به نحو تصرف حقوقی وجود دارد
زیرا تصرف حقوقی در مال خود جایز است لیکن تصرف مادی منوط به رضایت سایر شرکا است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدوا اظهارنامه دهید در صورت عدم نتیجه باید از طریق دادگاه اقدام کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر ملک قابل افراز است به اداره ثبت مراجعه کنید و درخواست افراز بدهید بعد از افراز سهم خود را بفروشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که قابل تقسیم نباشد می توانید با اخذ گواهی عدم افراز دادخواست فروش مال مشاع بدهید