مشاوره حقوقی رایگان - پس ندادن ثمن معامله

سلام من باکسی خواستم معامله زمین انجام بدم که یک قطعه زمین از ایشان بخرم که به من گفتن این زمین زیرقیمت بازار دارم بهت میدم وماهم از املاکی های اون منطقه قیمت زمین روپرسیدیم ونسبتا ایشان زیرقیمت بازار به ماقیمت دادن و قرار شد معامله صورت گیرد ومبلغ 320میلیون تومان به ایشان دادم وایشان قرار شد فرداش بیاد قولنامه بزنه به اسم من ولی هی تفره رفت تا اینکه من پشیمان شدم گفتم زمین رو نمیخوام ایشان بابت پول بنده یک فقره چک داد که و در ضمانت کل مبلغ وچک به مبلغ 520میلیون تومان سفته دادن الان ازایشان میخوام شکایت کنم ایشان میگه ثابت کن که پول به من دادی و اگر هم شکایت کنی میگم بابت نزول بوده من باید چکارکنم درضمن چک هم برگشت زدم چک هم بنام شخص دیگری بود ولی مالکیت به اسم ایشان وایشان هم مالکیت چک روبه اسم من زدن ولی پول نداشت تو حساب حتی امضای چک هم مطابقت نداشت

پاسخ ها :

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

روی سفته ها اقدام کنید بار اثبات نزولی بودن مبلغ به عهده ی ایشان است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توانید با طرح دعوی مناسب اقدام نمایید بار اثبات در صورت ادعا به ربا و نزول بودند بر عهده ایشان خواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما دادخواست مطالبه وجه چک را مطرح نمایید
و مطلقا ربا و نزول ثابت نخواهد شد زیرا جرم ربا شرایطی خاص دارد که باید این شرایط محقق بشود تا جرم ربا محقق شود
جهت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شما می توانید نسبت به اسناد تجاری خود اقدام کنید