مشاوره حقوقی رایگان - چک سفید امضا برای تضمین و تخلیه مغازه تجاری

سلام و خسته نباشید مغازه ای ملکیت یک ونیم دانگ ان خودم شریک هستم و 4ونیم دانگ دیگر ان از دونفر میباشد که سهم انها هم در اجاره من هست حال جهت تضمین و تخلیه از من چک سفید امضا میخواهند خواهشن راهنمایی کنید که به چه صورت باید در قرارداد و چک نوشته شود که شرکا فقط تخلیه سهم خودشان را مطالبه کنن که برای تخلیه کل مغازه الزام اور نباشه

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موضوع باید در قرارداد به صراحت عنوان شود بهتر است از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه شما مالکیت تون مشاعی است و شرط اینکه سهم آنها راتخلیه ولیکن سهم شما در تصرف شخص شما باشد غیر ممکن است و قابلیت اجرایی نخواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است، پیشنهاد میشود از سرویس های مشاوره حقوقی سایت استفاده نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای تخلیه چک سفید امضا لازم نیست
و اگر چک دادید حتما شماره چک را در قرارداد تنظیم نمایید و اعلام نمایید که چک سفید امضا است و بابت تخلیه مغازه بوده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در طی قرارداد شماره چک و اینکه بابت ضمانت است را قید کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت امکان تخلیه مشاعی وجود دارد