مشاوره حقوقی رایگان - اجاره

با سلام؛
بنده به همراه یک نفر مغازه ای اجاره کردیم برای یک سال، پول پیش مغازه و چک تضمین تخلیه را ایشان به مالک دادند ، بعد از چند وقت خواست سهم خودش رو از مغازه بگیره و بره ، بنده مبلغ پول پیش و سهمش از کالاهای مغازه رو با ایشان حساب کرده و در یک برگه به صورت دستنویس نوشتیم ک طی دوفقره چک بین بانکی به شماره فلان ،پول پیش و کالا های مغازه را از ایشان خریداری کرده و دیگر حق و حقوقی از مغازه ندارد ، امضا و اثر انگشت خودمون به همراه یک شاهد هم زدیم پای برگه، سوال بنده این است ک موقعی ک تاریخ اجاره نامه تمام شود و چک خودشو از مالک پس بگیره ایشان میتواند ادعایی بابت پول پیش و باقی وسایل مغازه داشته باشد؟
ممنون میشم پاسخ سوالمو بفرمایین.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر و لیکن ممکن است ایشان نسبت به این امر اقداماتی را انجام دهد.