مشاوره حقوقی رایگان - پرونده جانبازی و قرار منع تعقیب

درصورتی که در دادگاه شکایت طرح شود مبنی بر اسیب از ناحیه چشم در سالهای بعد از جنگ در مناطق جنگ زده و ادعای حقوق جانبازی از بنیاد شهید و پرونده بالینی در زمان جراحت موجود نباشد بعد از نظر کارشناس سلاح و منطقه جنگی و تایید امکان اسیب با مواد منفجره جنگی و استشهاد شهود در زمان اسیب و انجام معاینات پزشکی لازم جهت تایید جراحت که فقط در نظر پزشکی قانونی ادله مثبتی برای تایید اسیب با مواد منفجره یافت نشد که ان هم تایید شد که جراحت قدیمی جود دارد و ممکن است ناشی از مواد منفجره باشد و دادگاه در نهایت قرار منع تعقیب صادر کند امکان از سرگیری پرونده و طرح شکایت هست؟
قرار منع تعقیب به معنای پایان پرونده است؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موضوع شما نیاز به گفت و گو و بررسی دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

مجید کوشکی نوری مطلق

مجید کوشکی نوری مطلق :

در صورت منع تعقیب میتوانید از بیت المال تقاضای دریافت دیه کنید