مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد پرونده جانبازی

باعرض سلام و تحیات فراوان چندماه پرونده جانبازی طول میکشد تا در کمیسیون جانبازی تایید شود ؟

پاسخ ها :

ابوذر  محمدي نژاد

جناب آقای ابوذر محمدي نژاد :

باسلام
هرچند سوال شما اداری است با این حال مدت ان قابل پیشبینی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

از ارگان مربوطه پیگیری نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود زمان مشخصی را نمی توان تعیین کرد به ارگان مربوطه رجوع کنید حضوری پیگر ماجرا شوید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام احترام ؛؛؛ پیگیری پرونده جانبازی نیاز به طی مراحل مختلفی دارد مدت آن قابل پیش بینی نیست انجام تشریفاتی را اعم از اداری و نظر کمیسیون دراد که بایدسپری شود تا به نتیجه برسد و سپس از طریق بنیاد جانبازان و دیگر ارگاهایی مرتبط مثل سپاه ناجا ارتش و ... تصمیم خود را اعلام خواهند نمود.