مشاوره حقوقی رایگان - ثبت واقعه ازدواج

بنده مجرد با 47 سال سن ، دختر باکره 21 ساله را توسط عاقد شرعی عقد دائم نمودم و عقد نامه عادی صادر شده
قبل از این از دختر خواستگاری کرده بودم و جهت مخالفت خانواده دختر ،خود دختر اقدام به دادخواست اذن در ازدواج از دادگاه را انجام داده ، اما بدلیل دخالت ، ممانعت و اجبار و فشار خانواده به دختر، پرونده مختومه شد

با توجه به تمام اینها بنده قصد دارم عقد نامه عادی را ثبت رسمی کنم ، با این شرایطی که گفتم و اکنون دختر هنوز باکره میباشد و پیش خانواده حبس شده آیا با دادخواست ثبت واقعه ازدواج من از دادگاه موافقت میشود یا اینکه همان دفاتر ازدواج واقعه را ثبت میکنند ؟

با سپاس