مشاوره حقوقی رایگان - ثبت واقعه ازدواج

باسلام دخترم حدودا 21سال سن داره 5سال پیش از همسرش توعقد بودن جداشدن والان حدودا 7ماهه منو مادرش ازهم جداشدیم باتوجه به اینکه به سن قانونی رسیده حق حضانت به دو طرفین هست یعنی به اختیار خود دختر تا به حال دوتا ازدواج موقت داشته که مادرش خبر داشته ومن نه والانم 7ماهه ازدواج دیگه داشته که من تازگیا متوجه شدم حال ازش درخواست رسمی کردن ازدواجش دارم قبول نمیکنه آیا ثبت نکردن واقعه ازدواج جرمه یا نه ودوما بنده میتونم قانونا مجابشون کنم به ثبت ورسمی کردن ازدواجشون یا خیر ممنون از راهنمایتون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

عدم ثبت واقعه ازدواج از طرف زوج بله جرم است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی بدوا اینکه دختر شما بعلت اینکه بالای 9 سال سن دارد حضانت در خصوص او منتفی است و با توجه به اینکه بالای 18سال سن قانونی است خودش می تواند مستقلا زندگی کند ،
اما در خصوص ثبت ازدواج ، اگر نکاح ایشان موقت است اجباری به ثبت نیست مگر در موارد مصروحه خاص قانونی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.
دختر بعد از رسیدن به سن 18 خودش اختیار زندگی را دارد و کسی حق دخالت ندارد.
شما بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر موقت باشد اصولاً نیاز به ثبت ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ثبت نکردن ازدواج موقت تحت شرایطی جرم نیست ولی ازدواج دایم بایستی به ثبت برسد.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

عدم ثبت واقعه ازدواج جرم هیت و فقط مرد مجازات می شود و دادگاه حکم به الزام به ثبت واقعه ازدواج هم صادر می کنند