مشاوره حقوقی رایگان - اسم قراردادی

با سلام آیا قراردادی که بابت ثمن معامله خودرویی بوده و به جای اون در چند ماه بعد از طرف خریدار خانه ای به فروشنده خودرو به جای ثمن معامله از طرف خریدار داده بشه قرارداد معاوضه هست یا قرارداد تهاتر
با تشکر از شما

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.