مشاوره حقوقی رایگان - باسلام اجراییه مهریه م صادر شد میتوانم لایحه بدم درخواست استعلام نقل انتقالات یک سال قبل درخواست اعسار

باسلام همسرم محکوم به پرداخت مهریه سه میلیون پول رایج درسال74 درعقدنامه درج شد 5 سکه طلا شدبنده چون علم به قوانین نداشتم درخواست اجراییه ندادم همسرم بعد یک ماه درخواست اعسار زد بنده لایحه دادم درخواست استعلام نقل وانتقالات خودرو خط همراه اول گردش یک سال حساب بانکی دادم درخواست جرح شهودو قولنامه اپارتمان ضمیمه لایحه ارسال کردم روز جلسه همسرم نیومد بنده بامدارک ایشون درشش پرونده وکیل دارن دارای فیش حقوقی هستن درجلسه ازقاضی درخواست نامه برای استعلام کردم ایشون گفتن اعسار رد میشه احتیاج به نامه نیست رای صادر شد اعسار ایشون رد شد دوباره ایشون درخواست اعسار زد درجلسه دوم بندچون علم این نداشتم پرونده جدا از جلسه قبل لایحه ومدارک نداشتم درصورت جلسه درخواست استعلام دادم جرح ازشهود قاضی ازهمسرم پرسید چرا ماشین پژو 405 بعد درخواست خانمت بنام برادرت کردی بعد شکایت کیفری باز ماشین بنام یکی از همکارات زدی ایشونم قسم خورد ماشین چون پول لازم داشتم فروختم گفت 30 میلیون هزینه وکیل دادم بقیه چیزی نگفت قاضی ازشون فیش حقوقی خواست گفت ندارم قاضی گفت استعلام یک سال حساب بانکی بیار در شهادت شهود قاضی متوجه شد ایشون درشرکت راننده ماشین سنگین و وراننده سرویس شرکت در دوساعت صبح و دوساعت عصر هستن اما منکر داشتن دو فیش حقوقی ایشون شدن همسرم خودش گفت هم راننده سرویس هم راننده ماشین سنگین درقسمت شهرداری شرکت باهمه این شواهد باز قاضی اعسار پذیرفت ایشون محکوم به پرداخت دو سکه و هر هشت ماه یک سکه بعد اونم ماهیانه 1500الان باید لایحه بدم با مدارک یا اعتراض بزنم تازه بعد جلسه دوم درخواست صدور اجرائیه دادم اجرائیه صادر شد برای اجرائیه میتونم لایحه بدم درخواست استعلام نقل و انتقالات یک سال قبل درخواست اعسار بدم درخواست استعلام فیش حقوقی از تامین اجتماعی در ضمن همسرم تقریبا دوسال که رفتن محکوم به پرداخت ماهیانه 850 نفقه خودم 800 نفقه پسرم هستن باتشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام تجدیدنظرخواهی نمایید جهت نیاز به مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام تجدیدنظرخواهی نمایید جهت نیاز به مشاوره تماس بگیرید