مشاوره حقوقی رایگان - ساختن واحد در پارکینگ آپارتمان

سلام وقت بخیر
پدر بنده سال 91 یک واحد اپارتمان از شخصی خرید . این ساختمان دو طبقه است و چهار واحد است که 3واحد مطعلق به یک نفر است و یک واحد مطعلق به ما .دو سال بعد مالک 3 واحد, شروع به ساخت یک واحد دیگر در پارکینگ کرد بدون اجازه ما و پدر من هم بخاطر رودروایسی که با انها داشت چیزی نگفت . جای پارک ماشین ما اشغال نشده اما این واحد بشدت در نما و فضای ساختمان تاثیر منفی گذاشته هم بسیار پارکینگ دلگیر شده هم کوچک . حالا سئوال من اینست اگر ما شکایت کنیم قانون و حق با کیست ؟؟ و رأی دادگاه در چنین مواقعی با چه کسیست؟؟ ممنون ?

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر در مشاعات نسبت به ساخت واحد اقدام نموده می‌بایست از طریق شهرداری موضوع را پیگیری و یا از طریق دادگاه قلع قمع بنا وخلع ید مشاعی را درخواست نمایید