مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه در نوشتن پرونده شورای حل اختلاف و عدم ثبت لایحه در ثنا

با سلام من پرونده شکایت برای کسی داشتم که کلاهبرداری کرده بود و پولم نمی داد در دادگاه توافق کردیم از آذر ماه پرداخت کنه بعد مدتی در سامانه ثنا دادنامه دیدم که نوشته در" صورت عدم پرداخت به موقع " اقساط من می بخشم در صورتی که باید می نوشت " در صورت پرداخت به موقع اقساط " لایحه دفاعی نوشتم برای اصلاح دادنامه 3 هفته پیش ولی تو ثنا هنوز دادنامه تغییر نکرده . شهرستان کرمانشاه هست دادگاه و من تهران چه باید کنم ؟؟

پاسخ ها :

اشتباه در دادنامه اصلاح دادنامه