مشاوره حقوقی رایگان - بعد از گذشت 6ماه که در داخل ایران هم بوده دادخواست به دیوان عدالت اداری ارائه کرده و در شکایت گفته

رای هیات تشخیص اداره کار من در اردیبهشت 1400صادر شد و کارفرما با توجه ب اینکه دعوتنامه و دادنامه و حکم قطعی به دستشان رسیده در جلسه حضور پیدا نکرد و 15روز وقت اعتراض داشتند نه اعتراضی صورت گرفته و در حکم نوشته تا 3ماه امکان اعتراض در دیوان عدالت اداری را دارد
و اکنون بعد از گذشت 6ماه که در داخل ایران هم بوده دادخواست به دیوان عدالت اداری ارائه کرده و در شکایت گفته شده به دلیل کرونا شرکت نکرده اند بر فرض مال که کرونا هم داشتند نهایت یک ماه درگیر بیماری بودند ابلاغ اجراییه دادگاه هم به دستشون رسید کاری نکردند
بنظر شما دیوان دادخواست رد میکنه یا بررسی میکنه؟؟؟ آیا قبل از بررسی و دستور قاضی من در سامانه ساجد میتونم دلایلم اعلام کنم؟؟؟ چه راه حلی وجود دارد که من انجام دهم که نتوانند حکم را تغییر دهند؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توانید نسبت به ادعای ایشان لایحه‌ای تنظیم و ارائه نماید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .لایحه از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

لایحه از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

لایحه از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام .لایحه از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال نمایید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

لایحه از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال نمایید