مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری و سو استفاده از کارت

چندوقت پیش کارت خودمرو بشخصی جهت خرید دادم وبدلیل فراموشی مفرطی که دارم(دراثر اصابت ترکش به سر وموجگرفتگی) کارتم رو نگرفتم تااینکه چند نفر دستش دیده بودند و خواستم بگیرم انقدر فردا کرد تا از اگاهی احضاریه و متعاقب بسته شدن حساب و جلب تمنا دارم راهنمایی و کمک کنید چون کارت حقوقیم بود و وسیله گذران زندگی

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

کارت خود را بسوزانید و از وی شکایت کنید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام کارت خود را بسوزانید و از وی شکایت کنید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

کارت خود را بسوزانید و از وی شکایت کنید