مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

با کارت پدرم کلاهبرداری کردن یک میلیون تومن ایا زندان میره یا نه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه اثبات شود و رضایت داده نشود آری

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بستگی به موضوع دارد و اینکه چه شخصی کلاهبرداری کرده است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر اثبات نشود بی گناهی ایشان بله مبلغ آن اهمیت ندارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر نتوانند از خود دفاع موثری نمایند ممکن است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کسی که کلاهبرداری کرده ممکن است مجازات حبس تعیین شود.
توجه داشته باشید که امکان تعلیق یا تبدیل مجازات حبس وجود دارد.

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

چنانچه جرم کلاهبرداری انجام شود مجازات آن را در پی دارد . و ارتباطی به مبلغ کلاهبرداری ندارد

مهدی نجف نژاد

جناب آقای مهدی نجف نژاد :

اگر ثابت نکنه که بی تقصیره بله احتمالش هست

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. چنانچه در دادگاه کلاهبرداری شخص اثبات گردد. مجازات کلاهبردار حبس یکسال تا هفت سال ، رد مال و جزای نقدی می باشد . مجازات کلاهبردارحداقل 1 سال حبس است.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛؛

در صورت اثبات جرم بله

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که پدرتان از این مساله اطلاع نداشته باشد رافع مسئولیت کیفری است لیکن به محض اطلاع باید این مساله را با مراجع صالح در میان بگذارد

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

کلاهبرداری علاوه بر رد مال دارای محکومیت حبس می‌باشد در فرض سوال شما مشخص نشده جرم به چه صورت می‌باشد تصور این می‌رود که کلاهبرداری از طریق رایانه اتفاق افتاده

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اصل بر برائت است خلاف آن باید ثابت شود.زیر صد میلیون جنبه خصوصی دارد.دفاع درست انجام شود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت عدم احراز سو نیت خیر بسته به شرایط دارد

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.