مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای شورای عالی پزشکی نظام وظیفه

سلام من در کمیسیون پزشکی شهرمون رای به معافیت دائم خدمت من داده شد بعد پرونده برای صدور کارت رفت مرکز استان یعنی یزد و رای معافیت رو رد کردن گفتن اگه دوتا دکتر دیگه رفتی تایید کردن قبول میکنیم من هم رفتم و تایید کردن و حتی یه دکتر هم نامه برای عمل قلب داده اما حالا شورای عالی پزشکی رد کرده و زده معاف از رزم و غیر قابل اعتراض من الان باید یه کجا اعتراض کنم که نمیتونم با قلب مشکل دارم برم خدمت
ممنون میشم کمک کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق دیوان عدالت اداری میتوانید شکایت خود را نسبت به رای کمیسیون عالی اقدام نمایید