مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای شورای عالی پزشکی (سربازی)

با سلام
من بعد از درخواست برای معافیت پزشکی از طرف نظام وظیفه به بیمارستان معرفی شدم و پزشک بعد از معاینه، از دو بیماری که داشتم یکی رو تایید و یکی رو رد کرد. به کمیسیون پزشکی رفتم و گفتن جهت تایید باید یه بیمارستان دیگه هم بری. در بیمارستان دوم، بیماری اولیه من رو که رد شده بود تایید کردند و نوشتن که بیماری اول تایید شده عامل ایجاد بیماری دوم هست. دوباره که رفتم پیش کمسیون پزشکی گفتن چون یک پزشک رد کرده و پزشک دیگه تایید کرده باید بری شورای عالی پزشکی و رای ندادند و گفتن باید پزشک اون بیمارستان برای مشکل دومت آزمایش می نوشتنه، نه این که بیماری اولت که رد شده بود رو تایید می کرد. حالا سوال من اینه با توجه به این که در مورد من اصلا هیچ رای صادر نشده، اگر شورای عالی پزشکی رای به عدم معافیت من بده، من میتونم اعتراض کنم یا خیر؟ در واقع مشکل اصلی اینه که یکی از کارکنان اونجا از من در خواست رشوه کرده و می ترسم اگر پول ندم بهش اذیت کنه و حتی باعث عدم معافیت پزشکی من بشه

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هر چندنظر کمیسیون عالی پزشکی قطعی و لازم الاجرا است ولی اگر کمیسیون ضوابط و مقررات و آیین‌نامه‌های مربوط به بیماریها را رعایت ننموده باشد از عدم اجرای صحیح آیین‌نامه می توانید از طریق دیوان عدالت اداری اعتراض خود را به نظر کمیسیون عالی اعلام نمایید