مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد ضرب و جرح همسر

سلام، من و همسرم در همسایگی زوج دیگه‌ای زندگی می‌کنیم. چند ماه پیش و بعد از دعواها و درگیری‌های مکرر بین اون زوج، بالاخره یک شب کار بالا گرفت و بر اثر کتک‌های مرد، خانم خونریزی مغزی کرد و الان به کما رفته. خانمِ من از چند ماه قبلتر قصد کمک به این خانم رو داشت و اون رو به وکیلی معرفی کرده بود که چون حق طلاق نداشت، بتونه برای شوهرش حکم بگیره و در ادامه ازش جدا شه. حالا دست بر قضا از صحنه‌ی درگیری منجر به کمای اون خانم فیلم دوربین مدار بسته ساختمان هم موجوده، در فیلم مشخصه که شوهر کتکش میزنه و ناگهان خانوم از هوش میره… .
همون جور که توضیح دادم خودِ خانومی که متضرر اصلی هست که در کماست. به تدریج رو به بهبوده ولی هنوز اختیار و عکس‌العمل کافی نداره که بتونه حرف بزنه یا شکایت کنه. ما سراغ مادر و سایر اعضای خانواده‌ش رفتیم ولی اونها هم حاضر نیست از دامادش شکایت کنه. مطمئنیم که اگر خودش در کما نبود از این فیلم علیه شوهرش استفاده میکرد. وکیلی هم که از این خانم برای مراحل طلاق وکالت داشت، الان میگه چون ایشون در کماست کاری نمیشه کرد و وکالتش هم باطله. حالا سؤالم اینه که ما چه کار میتونیم بکنیم؟ یعنی آیا امکان دادخواهی و رسیدگی به جرمِ شوهر از طریقی به جز خودِ ایشون و خانواده‌ش وجود داره یا نه و اینکه باید با این فیلم به کجا مراجعه کنیم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به عنوان مطلع میتوانید اعلام جرم کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر زن حالت افاقه و سلامت خود را به دست آورده است وکیل میتواند در همان وضعیت وکالت از وی اخذ و اقدام قضایی انجام دهد و وکالت صحیح و قانونی است