مشاوره حقوقی رایگان - انکار ضرب و جرح همسر

سلام با همسرم بحثمون شد و کتک کاری شد و به خونه پدرش رفت ب پزشک قانونی مراجعه کرده هیچ شاهدی هم نداره می تونم انکار کنم درخواست عدم تمکین دادم حالا فرستادن شورای حل اختلاف.. همسرم میگه طلاق میخام نظر شمارو میخاستم راهی برا اثباتش هس انکار کنم چی میشه ؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

راهکار حقوقی وجود دارد نیاز به توضیح مفصل دارد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

انسان کاری را کرده انکار نمیکند توافقی جدا شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر انکار شما را قاضی نمی پذیرد اگر باعث جراحت زوجه شده باشد ، شما باید دیه زوجه را پرداخت نمایید و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور شما نمی‌توانید منکر ضرب و جرح زوجه شوید و بهتر است به صورت مسالمت آمیز طلاق بگیرید