مشاوره حقوقی رایگان - توهین

سلام ایا حکم جریمه محکومیت توهین پس از تایید شدن در دادگاه تجدید نظر اگر شاکی رضایت بدهد پرونده مختومه میشود و جریمه حق دولت ملغی میگردد یا خیربا تشکر از پاسخگویی شما وکلای عزیز

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر در هر حال باید جزا نقدی به نفع دولت پرداخت بشود ولی شما میتوانید دادخواست اعسار را مطرح نمایید تا محکوم به ، قسطی بشود