مشاوره حقوقی رایگان - تصادف منجر به فوت

سلام
من هیچ سابقه دادگاه ندارم . در شهر دیگربر اثر تصادف خودرو من با خودرو
من اون شخص فوت شد . هیات سه و پنج نفره صددرصد مقصر من تشخیص دادند . خداشاهده من مقصر نبودم . دو جوان با حالتی که مثل مست ها با سرعت بالا زدند به خودرو من و منحرف شدند و یکی فوت شد . من باعث برخورد و علت تصادف نبودم اما متاسفانه کارشناس ها قبول نمیکنند . دلایل من : سبقت از سمت راست اون خودرو از من . نبستن کمربند توسط اونا. بدون علامت سبقت گرفتن از من . لایی کشیدن بین من و خودرو بغل توسط اونا در لحظه تصادف . عدم گرفتن تست الکل توسط پلیس از اونا . بعد از دو ماه علت فوت را بیمارستان مشخص نکرده . من با خانواده داخل خودرو بودم . کارشناس میگویند من لحظه تصادف از لاین سرعت به وسط آمدم ‌ در صورتی که هیچ سندی ندارند نه دوربین نه هیچ چیز دیگه . برخورد کوچک گلگیر عقب راننده با گلگیر جلو راست من داشت در هنگام لایی کشیدن بین خودرو من و خودرو دیگر . خودرو دیگر کمی جلوتر من و من عقبتر بودیم که این خودرو حادثه دیده بعد از لایی کشیدن بین ما و برخورد کوچک منحرف شد . شاهد که اون خودرو باشه میگه لحظه تصادف ندیده و حرف منو تایید میکنه که لایی کشیده اون خودرو و جلو تر چرخیده و زده گاردریل . ولی حاضر به سوال جواب دیگری نیست . سر صحنه تصادف من و خانمم با حالای استرس گفتیم که ما لاین سرعت رو از خیلی قبل خالی کردیم تا هر کسی خواست برود . همین صحبتها ضبط کردند و هر دفعه بر اساس همون حرف ما سر صحنه میگن همون لحظه کشیدی وسط جاده . من از مدت ها قبل را خودمو میرفتم در وسط جاده . و حرفهای سزنشین دیگه اون خودرو که زنده هست دروغ میگه که خودرو از لاین سرعت اومد وسط و مزاحم اون شدم و حتی به دروغ گفته قبلا با هم کل کل داشتیم که کاملا دروغ است اصلا خودرو اون رو تا لحظه تصادف ندیدم . بر طبق گزارش هیات سه و پنج نفره من یکهو امدم وسط و هنگامی که خودرو اونا داره میاد و باید با علائم میومدم که اصلا اینطور نیست و خلاف واقع است . با این همه تخلف اونا بازم من مقصر شدم .بعد از سه ماه خسته شدم واقعا . دیگه قصد اعتراض ندارم . به نظرتون قاضی چه حکمی میده . اصلا نمیتونم باور کنم حبس تعزیری . تا به حال هیچ سابقه کیفری یا دادگاهی ندارم و عرض کردم در شهر دیگر زندگی و کار من است . با تشکر از وکلای محترم

پاسخ ها :

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام لطفا به این نکات با دقت توجه فرمایید : اولا تنها راهی که دارید اعتراض است ثانیا با توجه به اینکه هم کارشناسی سه نفره هم پنج نفره ، شما را صد در صد مقصر تشخیص داده اند و حتی یک درصد کوچک هم طرف مقابلتان را مقصر ندانسته اند لذا به نظر می رسد که احتمال بیشتر بر این است که کارشناسی بعدی نیز نظرات کارشناسان قبلی را مجدد تایید کند هر چند که ممکن است که نظری مخالف کارشناسان قبلی نیز بدهند ثالثا مجازات شما عبارت است از پرداخت دیه به علاوه ی شش ماه تا سه سال حبس منتها نکته ی بسیار مهم این است که چون جرمی که مرتکب شده اید ، جرم غیر عمد است لذا قاضی قانونا می تواند به جای حبس ، به شما مجازات جایگزین حبس بدهد که معمولا و غالبا نیز چنین می نمایند همچنین مجازات مذکور فاقد سابقه ی کیفری است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مجازات شما پرداخت دیه به حبس وبا توجه به اینکه جرم غیر عمد است لذا دادگاه قانونا می تواند به جای حبس ، به شما مجازات جایگزین حبس بدهد