مشاوره حقوقی رایگان - تصادف شوتی با اسب در جاده

سلام وقت بخیر . شب بوده و شوتی بار گازوئیل داشته و برخورد میکنه به اسب اسب هم سر جاده روستا بوده اسب و راننده ماشین مرده اند ‌. مقصر کیست؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مقصر و میزان تقصیر را کارشناس و همان افسر تصادفات تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید موضوع کارشناسی گردد
باید تمام جوانب صحنه تصادف توسط کارشناس بررسی گردد
محل عبور حیوان ، سرعت خودرو ، زمان تصادف و ..
و نظریه کارشناسی قابل اعتراض است و شما باید درخواست هیات کارشناسی 3 نفره را نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام کارشناس تصادفات باید اظهارنظر کند

مهدی نظافتی

جناب آقای مهدی نظافتی :

سلام
نظریه افسر راهنمایی و رانندگی در صورتجلسه و نظریه کارشناسی مشخص کننده مقصر خواهد بود

شیما دریکوند

سرکار خانم شیما دریکوند :

با سلام
تعیین مقصر حادثه ابتدا با نظر افسر پلیس و در صورت اعتراض با هیئت کارشناسان است.

پری نوش رئیسان

پری نوش رئیسان :

موضوع کارشناسی می‌شود ودرصد تقصیر طرفین مشخص می‌شود.مالک اسب بدلیلی که اسمشان در شب خارج از اصطبل بوده .اداره راه اداره برق یا دهیاری روستا به خاطر کمبود روشنایی.راننده به دلیل عدم دقت کافی یا سرعت بالا