مشاوره حقوقی رایگان - ساخت طبقه بالا ملک پدری

سلام بنده سال 85 طبقه بالای ملک پدری را با هزینه 23 میلیون تومان ساختم حالا میخوام بدونم اگه بخوام بفروشم یا ارزش روزشو حساب کنم چطور محاسبه میشه در ضمن پدرم در قید حیاته

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اول باید با پدرتون قرارداد بنویسید بعد اقدام به فروش کنید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام دوست عزیز احتراما سوالتان کمی عجیب است چرا که واضح و بدیهی است که برای فروش باید پدر محترمتان اقدام فرمایند و برای محاسبه ی ارزش روز هم باید آن را به ارزش روز حساب کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

برای فروش نیاز به رضایت پدر است و قیمت آن توسط کارشناس مشخص است