مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سند سازه ای که بالای ملک پدری با پول خودم ساختم

سلام
ی واحد ساختمان بالای ملک پدری که سند تک برگ داره ساختم و پدرم در قید حیات هستن میخوام بدونم که چه سندی باید بگیرم ازشون که بعدها اون واحد ب عنوان ارث برای دیگر فرزندانشون بحساب نیاید؟!
با تشکر ?

پاسخ ها :

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام . تفکیک واحدها را از طریق شهرداری و اداره ثبت پیگیری کنید