مشاوره حقوقی رایگان - جانبازان

با سلام و خسته نباشی احتراما اینجانب ... ... جانباز 49درصد قطع عضو ارتش آجا می باشم بنده می خواستم بدونم به اینجانب هم پاداش پایان خدمت تعلق میگیرد یا خیر اینجانب فقط از ارتش حقوق میگیرم و بنیاد جانبازان یک ریال به بنده نمی دهد. با کمال تشکر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

در صورت نایل آمدن به افتخار پایان خدمت پاداش مشمول حضرت عالی خواهد شد اما اگر شما باز نشسته پیش از مورد می باشید تنها حقوق بازنشستگی دریافت می دارید