مشاوره حقوقی رایگان - وصول طلب کارگر از شرکت منحل شده

سلام و خسته نباشید
از شرکت شکایت کرده بودم یکسال پیش
الان به مرحله اجرای احکام و توقیف حساب رسیدم حساب‌ها رو توقیف زدم ولی مسدود از قبل و خالی بود الان توقیف اموال زدم ولی شرکت نبودن باید چیکار کنم آیا به حقم میرسم آیا با توجه به اینکه شرکت منحل کرده و مدیر تسویه داره کاری میتونم بکنم ضمن اینکه من علیه شخص شکایت نکردم و شرکت طرفیت حساب بوده ؟؟؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موضوع شما از وجوه مختلفی نیاز به بررسی دارد لذا از طریق پنل مشاوره اقدام کنید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام باید به شرکت مذکور و مدیر تصفیه آن مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باید به شرکت مذکور و مدیر تصفیه آن مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شرکت اموال کافی داشته باشد بله در غیر اینصورت قابل مطالبه نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید به شرکت مذکور و مدیر تصفیه آن مراجعه کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید به شرکت مذکور و مدیر تصفیه آن مراجعه کنید