مشاوره حقوقی رایگان - شیربها و استرداد جهیزیه

سلام.. همسر من استرداد جهیزیه داده.. 4قلم از وسایلو من خریدم اما فاکتور ب اسم پدرمه .. تو جلسه دادگاه من یادم رفت و نگفتم اون 4تا وسایل واسه پدرمه ... الان اومدن با حکم دادگاه اون 4تا رو هم بردن ... آیا میتونیم اونا رو برگردونیم؟ به اسم شیربها حکم گرفتن اونا رو بردن ... پدرم میتونه شکایت کنه و برگردونه؟؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما می توانستید نسبت به رای اعتراض نماید و در مرحله تجدیدنظر مجددا رسیدگی گردد و متاسفانه این ظرفیت‌های قانونی استفاده نشده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به رای اعتراض کنید
اگر نتیجه نگرفتید دادخواست استرداد بدهید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما می توانستید نسبت به رای اعتراض نماید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با توجه به اینکه حکم اجرا شده ، پدر شما میتواند با فاکتور وسایل فوقالذکراز طریق حقوقی دادخواست استرداد تنظیم کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در مهلت مقرر به رای صادره اعتراض کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. قابل برگشت نیست. زیرا جزء تعهدات شما بوده