مشاوره حقوقی رایگان - خروج مدرک از رتبه بندی شرکت

اینجانب مدرک تحصیلی خود را به شرکتی جهت رتبه بندی داده ام و اکنون قصد خروج از شرکت را دارم. هیچ قراردادی هم با شرکت نبستم. چگونه میتوانم مدرک خود را از رتبه بندی شرکت خارج کنم. ممنون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر مدت همکاری به پایان رسیده ست.یک اظهارنامه برای شرکت ارسال نمایید .شرکت بایدجهت ازاد سازی مدرک در سیستم ساجات اقدامات لازم را مبذول دارددر نهایت اگر اقدامی نشود بایستی از طریق شکایت از طریق مراجع قضایی اقدام نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شرکت باید با شما همکاری کند در غیر اینصورت از طریق مراجع قضایی انها را ملزم کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

صور واقدامات مختلفی میتوان انجام داد که نیاز به توضیحات مفصل است تماس حاصل فرمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره ثبت شرکتها پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از طریق اداره ثبت شرکتها پیگیری کنید