مشاوره حقوقی رایگان - خروج از شرکت پیمانکاری

سلام من مدرکم رو سال 1400 برای رتبه بندی باوکالت در اختیار یک شرکت گذاشتم دی ماه 1402 وکالتم به اتمام رسید با وجود پیگیری فراوان هنوز نتونستم خروجم رو از اون شرکت بگیرم اون شرکت در سال مالی گذشته به دلیل بدهی مالیاتی تمام حساب های من مسدود شد با پیگیری تونستم حساب ها بارو باز کنم چه طور میتونم پیگیری کنم که خروجم رو بگیرم؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.صرف عدم مسئولیت در قرارداد وکالت نامه به منزله رفع مسئولیت مدنی و کیفری شما نخواهد شد لذا درخواست استعفا و کناره گیری از عضویت هیئت مدیره را مطرح نماییدسلام. شما باید وقتی استعفا می دهید کلیه حسابهای خود را به روز کرده، از هیئت مدیره و یا مجامع عمومی برگ تصفیه دریافت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اشتباه کردید
جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی است
ابتدا باید مشخص گردد که در شرکت سمت مدیرعامل یا رئیس هیات مدیره یا عضو هیات مدیره یا بازرس داشته اید
آیا مدت مدیریت شما تمام شده است با خیر
آیا شرکت فعال است یا خیر
و ...

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

کار دشواری در پیش دارید کار تخصصی است باید از افراد متخصص بهره بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول اظهارنامه دهید اگر همکاری نکردند بابت خیانت در امانت میتوانید شکایت کنید یا دعوا مبنی بر استرداد مدارک و الزام به خروج ازشذکت

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

پس از انقضای سال مالی شما سمتی در آن شرکت نخواهید داشت

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ابتدا بااظهارنامه اطلاع دهید و سپس دادخواست مرتبط