مشاوره حقوقی رایگان - قانون منع مداخله وزراء و نمایندگان مجلسین و کارمندان در معاملات دولتی و کشوری

باسلام و خسته نباشید
آیا کارمندان دولت می توانند در ارگان دولتی دیگر به تدریس بپردازند و حق التدریس بگیرند؟ و یا کارمند دولت در ارگان دولتی دیگر به عنوان مشاور قرارداد منعقد نماید؟
باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر مشکلی ندارد.
جهت اطمینان از ارگان مربوطه پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بحث فعالیت‌های فرهنگی و منجمله تدریس از جمله مصادیق منع مداخله کارمندان دولت در معاملات دولتی تلقی نخواهد شد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بنظر به جهت امور آموزشی منعی وجود ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام به نظر مشکلی ندارد. جهت اطمینان از ارگان مربوطه پیگیری کنید

حسن حسین خانلی

حسن حسین خانلی :

باسلام
در خصوص تدریس تا کنون مقرره ای ندیده ام.
با این وجود به ارگان مربوطه مراجعه کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

به نظر مشکلی ندارد. جهت اطمینان از ارگان مربوطه پیگیری کنید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. صرف عبارت کارمند دولت کافی و شفاف نیست. و باید دید ایا نهاد مربوطه جزو نهاد ها وارگان های دولتی مطرح درماده 4 قانون ممنوعیت اشتغال می باشد یا خیر. ضمن اینکه اشتغال در موسسات و دانشگاه های مورد قبول وزرات علوم و تحقیقات مانعی ندارد.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

جهت اطمینان از ارگان مربوطه پیگیری کنید