مشاوره حقوقی رایگان - الزام انتقال سند از طرف تعاونی

من 12 سال قبل آپارتمانی را از تعاونی مسکن تحویل گرفتم و آنرا به دیگری فروخته ام که او الان از من شکایت کرده . سند من آماده است ولی تعاونی مسکن انتقال آن را موکول به تسویه حسابی کرده که من قبول ندارم وخواهان کارشناسی میزان بدهی خود به تعاونی مسکن هستم . من برای دریافت سند خود از تعاونی چه شکایتی و تحت چه عنوانی بکنم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شماجلب تعاونی مسکن را به عنوان شخص ثالث در جلسه دادرسی ارایه بنمایید تا به مساله رسیدگی شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر در دعوی مطروحه شرکت تعاونی طرف دعوی قرار نگرفته باشد میتوانید داخواست کلب ثالث در پرونده اصلی را طرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر تعاونی طرف دعوا نیست دادخواست جلب ثالث بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت شرکت مطرح نمایید و
و باید در دعوای خریدار ، دادخواست جلب شخص ثالث به طرفیت شرکت تعاونی مسکن را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت شرکت مطرح نمایید