مشاوره حقوقی رایگان - تهدید

سلام ببخشید یکی به ما زنگ زده و فحش ناموسی و تهدید به دزدیدن دخترم و کشتن پسرم کرده ما صداشو ضبط کردیم و استشهاد محلی گرفتیم آیا اینها برای زندان انداختن فرد کافیه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید شکایت تهدید و توهین را مطرح نمایید و مجازات حسب مورد جزا نقدی یا حبس خواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید شکایت کنید.
وقتی به شما زنگ زده و کسی ندیده چطور استشهادیه محلی گرفتید؟!

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما باید شکایت تهدید و توهین را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید