مشاوره حقوقی رایگان - از دست دادن چشم چپ

با عرض سلام بنده شغلم کابینت سازی هست وپدر بنده کارفرمای بنده هست برای نصب کابینت به دستور کارفرما به خارج از کارگاه رفتم وکابینت نصب کردم وموقعه برگشت به کارگاه طی حادثه ای چشم چپ بنده نابینا شد و گزارش حادثه رد نشده الان تکلیف بنده چیست

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام ..کارفرما فقط مسئولحوادث در حین انجام کار است آنهم در صورتی که لوازم و تجهیزات ایمنی حین کار فراهم نشده و آموزشهای لازم هم داده نشده اما اگر حادثه در حین انجام کار نبوده و