مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مکانیک

با سلام و احترام
بنده حدود دو سال پیش ماشینمو که پژو 405 هستش برد مکانیکی آقای مکانیک گفتن خود سیلندر به پوست پیاز نیاز به تراشکاری داره ما قبول کردیم که انجام بشه بعد از تراشکاری و تعمیر ماشین به من زنگ زدن گفتن ماشینتون آمادس و گوشی رو گرفتن پیش تا من صدای کا کردن ماشینو بشنوم ولی نیم ساعت بعد زنگ زدن گفتن سیلندر ماشین ترک دار که من به ایشون گفتم سیلندر سالم بوده ولی قبول نکرد ما هم بی خیال شدیم ولی بعد از دو سال از هر مکانیکی می پرسی علت ترک برداشتن سیلندر چیه تا محل ترک رو میگم نزدیک واترپمپ همه میگن مکانیک پیچ بوش نبسته بخاطر همون سیلندر ترک برداشته حالا آیا بنده می تونم بعد از دو سال شکایت کنم اگه می تونم چطور این کار رو انجام بدم ممنون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بتوانید اثبات کنید و دلایل محکمه پسند داشته باشید بله میتوانید داخواست دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دلایل محکمه پسند داشته باشید بله میتوانید داخواست دهید