مشاوره حقوقی رایگان - اتهام دروغ

سلام یکی از پسر های همسایه دعوا کرده بود بعد از دعوا اومد خونه ما وسایل رو گذاشت و دوباره رفت ما هم رفتیم دنبالش ببینیم چه خبره که دیدیم به هم فوش رکیک میدن و دعوا میکنن ما هم طبق معمول جداشون کردیم و به خیر گذشت شب همون روز اون خانواده که با پسر همسایه دعوا کرده بودن اومدن در خونمون که ادرس اون پسره رو بگیرن که ما بلد نبودیم و این اقاهه هم عصبانی تهدید کرد مارو که شکایت میکنیم از شما و شکایت هم کردن کلا داستان رو بر ضد ما گفتن و ما رو متهم به دعوا و اخلال در نظم عمومی کردن و ما باید بریم شورای حل اختلاف و اینکه مصل اینکه همسایه شاهد دروغین هم برده برای این این اتهام ها میخواستم ببینم ایا امکان داره که پرونده ساخته شه برای ما ؟ و یا خسارت بگیرن از ما ؟ وقعا ما کاری نکردیم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر کاری نکرده باشید جای نگرانی نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
شما نیز شهود خود را ارائه دهید باید ادعای خود را اثبات نمایند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر کاری نکرده باشید جای نگرانی نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما نیز شهود خود را ارائه دهید باید ادعای خود را اثبات نمایند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام اگر کاری نکرده باشید جای نگرانی نیست