مشاوره حقوقی رایگان - فعال کردن سیمکارت

سلام. من تقریبا 12 سال پیش یه سیمکارت همراه اول خریدم از دوستم. سند سیمکارت رو هم گرفتم. متاسفانه چندماه پیش سیمکارت شکست و چون موقع خرید انتقال مالکیت نکردم دفاتر خدماتی گفتن شماره بنام هرکی هس اون باید بیاد تغییر مالکیت کنیم به شما و فعال کنیم. منم ادرسی ازش ندارم. اگه مخابرات پرینت بگیره ببینن 12 سال هست سیمکارت رو من استفاده میکنم، سیمکارتو برام فعال میکنن یا نه؟ بنظرشما چیکار باید کنم. چون رند هم هست خیلی دوس دارم اون سیمکارتمو. لطفا راهنمایی کنین. ممنون. خسته نباشین

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید مالک سیم‌کارت را پیدا کنید یا طرح دعوا کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
خیر باید مالک انتقال را انجام دهد به طرفیت مالک انتقال سند مطرح نمایید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،الزاما می بایست مالک را پیدا کنید.یا طرح دعوی

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر باید مالک انتقال را انجام دهد به طرفیت مالک انتقال سند مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا به مخابرات مراجعه نمایید تا معلوم بشود که سند مالکیت سیم کارت به نام چه شخصی می باشد و سپس اقدام به دل حواست انتقال سند رسمی به طرفیت فروشنده اقامه نمایید جهت نیاز به مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام،الزاما می بایست مالک را پیدا کنید.یا طرح دعوی

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

مالک را پیدا کنید و یا به طرفیت مالک طرح دعوا کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خیر باید مالک انتقال را انجام دهد به طرفیت مالک انتقال سند مطرح نمایید