مشاوره حقوقی رایگان - تغییر محل خدمت

با سلام بنده حدود 3 سال در سازمانی بصورت قرارداد شرکتی در شهر کرج مشغول به کار بودم ک در آزمون استخدامی سال 98 قبول شدم (دارای سهمیه ایثارگری ، فرزند جانباز 25 درصد هستم) و پس از طی مراحل در اسفند 99 با قرار داد پیمانی در همان سازمان مشغول به کار شدم
محل خدمت رو در آزمون به ناچار هشتگرد انتخاب کردم اما خوب تلاش کردم در شهر کرج بمونم و با رایزنی های صورت گرفته با منابع انسانی،محل خدمت حکمم به شهر کرج تغییر دادند
اما خوب در نهایت با وجود تغییر در حکم مقام بالادستی قبول نکردند و بنده در هشتگرد حدود 6 ماه مشغولم اما در حکمم همچنان کرج قید شده است
آیا باتوجه به قید شدن کرج در حکم می شود از طریق دیوان شکایتی تنظیم کرد که بنده به شهر کرج محل خدمت حکمم منتقل شوم؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید و در صورت لزوم شماره تماسی قید کنید تا مشاوره تلفنی برای تنظیم لایحه بگیرم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله میتوانید در دیوان عدالت شکایت خود را مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق دیوان عدالت اداری اقدام نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بله از طریق دیوان موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله میتوانید در دیوان عدالت شکایت خود را مطرح نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق دیوان عدالت اداری اقدام نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از طریق دیوان عدالت اداری اقدام نمایید