مشاوره حقوقی رایگان - خروج از شرکت - با سمت مدیر عامل

با سلام . مدرکم رو در اختیار یک شرکت نظارت قرار دادم برای یک سال . الان بعد از دو سال من رو خارج نمیکنن . آیا میتونم کاری انجام بدم .
در ضمن قراردادم باهاشون برای یک سال بوده و قرارداد جدید ندارم و پولی هم دریافت نکردم.
ممنونم از راهنماییتون و اینکه وقت میزارین

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

قرارداد مدت دار با پایان مدت بی اثر است

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. عملا قرار داد کاری فی مابین تمام و بی اثر است. و بر اساس تعهدات موکود در قرار داد مبنی بر تحویل مدارک دریافتی میتوانید جهت باز پس گیری مدارک خود اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام. عملا قرار داد کاری فی مابین تمام و بی اثر است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

راهکارهای مختلفی جهت رفع مسولیت وجود دارد که نیاز به توضیحات می باشد تماس حاصل فرمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

محتملا اسیب های بعدی مانند مالیات و بیمه و .. هم در راه است