مشاوره حقوقی رایگان - درخواست خروج از مدیر عاملی شرکت با مسئولیت محدود

با سلام
من درسال88 برای رتبه بندی مدرکم رو دادم برای یک سال پس از ان به شرکت مراجعه کردم متوجه شدم تعطیل شده
پس از گذشت 10سال در سال99متوجه شدم که شرکت تو زاهدان تاسال94فعالیت کرده و تعطیل شده و بدهی مالیاتی دارد
پس از پیگیری رئیس هیت مدیره رو پیدا کردم و بدهی را پرداخت کرد ولی متاسفانه رئیس هیت مدیره من رو از لیست شرکت خط نمیزنه میگه از دولت طلب دارم بعد گرفتن طلب شرکت رو منحل میکنم
در حال حاضر هیچ شرکت و یا دفتری وجود نداره تا من اقدام کنم
لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

نحتملا باید منتظر اسیب های بعدی از جمله بیمه و صرایب پیمان باشید نیازمتد بررسی اسنادی شرکت است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق دادگاه خروج از شرکت را مطرح نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام از اداره ثبت شرکتها پیگیری کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دادگاه اقدام به انحلال شرکت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دادن و اخذ مدرک تحصیلی برای رتبه بندی شرکت تخلف است و طبق قانون شما و سایر اعضا هیات مدیره در مقابل تمام بدهی های شرکت به اداره دارایی و مالیات و بدهی به اشخاص حقیقی و حقوقی
، مسئولیت تضامنی خواهید داشت
و شما باید شکایت خود را مطرح نمایید و درخواست خروج از هیات مدیره را مطرح کنید و. ..

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دادن مدارک به صورت صوری برای رتبه بندی شرکت تخلف است و طبق قانون شما و سایر اعضا هیات مدیره در مقابل تمام بدهی های شرکت به اداره دارایی و اشخاص ثالث مسئولیت خواهید داشت پیشنهاد است که درخواست خروج از هیات مدیره را مطرح کنید