مشاوره حقوقی رایگان - عدم انجام تعهد

سلام. شخصی برای انجام کار ساختمانی از بنده پول گرفت و طبق قرارداد مهلتی تنظیم شد که پس از آن روزانه جریمه ای تعیین شد. (و تا امروز هیچ کاری انجام نداده و کارشناس تایید کرده)
*بنده شکایت کردم و... حالا پس از گذشت زمان حکم غیابی صادر شد و مهلت 20روز اعتراض هم گذشت.
*سوال؟
الان به چه صورت و حدود چقدر طول میکشه که حکم ..و جلب اجرا بشه؟
وچون رای غیابی بوده ایشون واخواهی کنه در رای صادر شده اثر داره؟
و مبلغ اصلی من رو باید به چه صورت بده؟ و مبلغ تاخیر جریمه طبق قرارداد تنظیم شده رو به چه صورت؟
و اینم خدمتتون عرض کنم، تو قرارداد هم هرگونه اعتراض خودش رو از تنظیم قررداد مابین تنظیم شده، همون جریمه از خودش سلب کرده. ممنون سپاسگزارم

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر رای به ایشان ابلاع واقعی شده باشد ظرف بیست روز پس از ابلاغ مهلت واخواهی تمام می شود و بیسا روز بعد نیز تجدیدنظرخواهی تمام می شود و رای قطعی و قابل اجراست. اگر دادنامه به ایشان ابلاغ قانونی شده باشد برای اجرای رای غیابی نیاز به سپردن ضامن دارید و هر زمان نیز محکوم علیه با اثبات عدم اطلاع می تواند از حکم واخواهی نماید حتی در مرحله اجرا و پس از ان. پس مهم است چک کنید که دادنامه به وی ابلاغ واقعی شده است یا قانونی
مبالغ محکومیت از اموال ایشان اعم از خونه، حساب و ماشین توقیف می شود مالی نداشت جلب می شود مگر اعسار خود را ثابت نماید و به اقساط پرداخت کند