مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست الزام به تمکین

با سلام. بنده با همسرم یکساله و نیمه که دارم زندگی می کنم و ایشون به خاطر ترس از باردار شدن تمکین خاص نمی کنه البته مادرش در این قضیه نقش داره که می گه دخترم توان بچه داری رو نداره پس نباید تمکین کنه الان راجع به مسئله تمکین خاص دچار بحث و اختلاف شدیم من از خونه قهر کردم رفتم و خونه مال زنمه و الان میگم بیاین باهم صلح کنیم و مشکل رو حل کنیم و اظهارنامه فرستادم براش که بیاد تمکین کنه اما جواب نمیده و مادرم چند بار به خونه پدرش زنگ زد می گه دخترم حاضر به زندگی نیست و راجع به تمکین خاص هرچقدر با پدرش صحبت کردیم بی ادبیه می گه مگه دخترم اسبه که بخواد تمکین کنه دامادم زنگ زد باز نتیجه ای حاصل نشد آیا بنده به استناد اظهارنامه ای که فرستادم و زوجه پاسخ ندادند و همچنین شهادت مادرم می تونم تمکین نکردن زوجه رو به دادگاه محترم اثبات کنم آیا اصلا شهادت داماد و مادرم مبنی براینکه ایشان حاضر به زندگی نیستند قبوله ؟ واگر شما راهکاری به نظرتون میرسه راهنمائیم کنید (لطفا سریع پاسخ دهید)

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام بله.
بهتر است به مشاور خانواده مراجعه شود تا اقدام حقوقی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید