مشاوره حقوقی رایگان - عدم رابطه با همسر

من به دلیل اینکه شوهرم دایم منو فحاشی و کتکاری میکنه و ثابت کردم که اینکارو میکنه با شوهرم رابطه ندارم چند ماهی ولی در یه خانه هستیم الان دایم بمن میگه باید بری پزشک قانونی میتونه عدم تمکین بزنه با اینکه من حتی تو خونه با این مرد امنیت ندارم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر زوج نمی تواند شما را مجبور
به مراجعه به پزشکی قانونی نماید
و اگر شما با زوج در یک خانه ،
درحال زندگی هستید دعوای تمکین رد
خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که در یک منزل زندگی کنید نمی تواند حکم الزام به تمکین بگیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتونه تمکین بزنه ولی اگر شما عدم امنیت جانی را ثابت کنید مشکلی پیش نمی آید

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، بستگی به نوع شکایت و تصمیم دادگاه دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر وجود زوجین در یک سقف حاکی از تمکین است مگر خلاف ان ثابت شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در صورت زندگی با زوجه در منزل اصل بر تمکین است خلافش نیاز به اثبات دارد نمی توانند شما را مجبور به مراجعه به پزشکی قانونی کنند این موارد نیاز به دستور قضایی دارد.

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

با توجه به اینکه زیر یک سقف زندگی می کنید نمی تواند عدم تمکین بگیرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا اگر در یک منزل باشید تمکین ثابت نمی گردد مگر اقرار نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در یک خانه زندگی میکنید عرفا به معنای تمکین است . و اگر امنیت ندارید میتوانید شکایت کنید

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

حضور زوجه در منزل زوج ظهور در تمکین عام و خاص دارد مگر اینکه زوج خلاف آن را با دلائل قانونی اثبات نماید مثلا با شهادت فرزندان ثابت شود که زوجه بدون علت موجه از حضور در اطاق خواب زوج خودداری نماید.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
تمکین و وظایف زناشویی از ناحیه زوجه دونوع است تمکین عام یعنی سکونت درخانه شوهر وتمکین خاص یعنی رابطه زناشویی بازوج درحالتیکه زن از هرکدام از تمکین عام یاخاص بدون عذرموجه امتناع و استنکاف نماید از نفقه محروم میشود ولی اگر زن با وجود عذرموجه از تمکین استنکاف کند از نفقه محروم نمیشود

یک وکیل

در صورت ضرب و شتم و اثبات میتونید تمکین نکنید