مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر تادیه

سال 93 مقادیری اقلام به مبلغ 300،0000،000 ریال جهت خودروهای اداری یکی از ارگانهای دولتی ، طی درخواست رسمی کارپردازی تحویل دادم و تا کنون به دلایل نامعلوم مبلغی را دریافت نکرده ام این در حالیست که بارها طی نامه ثبت شده درخواست تسویه حساب نموده ام اما هر بار جوابی میدهند و جالب اینجاست خود اداره مذکور اعلام میدارد که ادعای من درست هست و کارپردازان وقت مبالغ را گرفته و با من تسویه نکرده اند، البته بعد از هفت سال این جواب را داده اند، خواهشمندم مرا در این خصوص راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. در ابتدای وپر با اارسال واظهار نامه حقوق خود را مطالبه کنید. و درمحله بعدی دادخواست مطالبه به طرفیت ارگان مورد نظر تنظیم کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام می توانید در این خصوص اقدام حقوقی انجام دهید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با ارائه دلایل و مدارک ، دادخواست مطالبه وجه بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست مطالبه وجه
به طرفیت سازمان دولتی مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست مطالبه وجه به طرفیت سازمان دولتی ارایه کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دادخواست مطالبه وجه علیه شرکت دولتی را مطرح نمایید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید در این خصوص اقدام حقوقی انجام دهید